Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

УДПУ – ЦЕ МИ! #UDPUEducation А ВИ З НАМИ?)

 

Нагадуємо, що подавати заяви через електронні кабінети можна буде до 18-ї години 26 липня.Окрім цього звертаємо увагу, що реєстрація електронних кабінетів триватиме до 18-ї години 25 липня.

26 липня о 18.00 закінчується прийом заяв та документів для здобуття вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» (на базі повної загальної середньої освіти від осіб, які не складають вступних випробувань і не проходять творчі конкурси) на денній та заочній формах навчання;

26 липня о 17.00 закінчується прийом заяв та документів для здобуття вищої освіти за ступенем «Магістр» на денній формі навчання (крім спеціальностей: 032 Історія та археологія, 034 Культурологія, 051 Економіка, 053 Психологія, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм). Вступні випробування проводитимуться із 27 липня по 03 серпня 2018 року;

26 липня о 17.00 закінчується прийом заяв та документів для здобуття вищої освіти за ступенем «Магістр» на денній та заочній формах навчання за спеціальностями: 032 Історія та археологія, 034 Культурологія, 051 Економіка, 053 Психологія, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм. Проведення фахових вступних випробувань триває в університеті до 29 липня 2018 року.

Нагадуємо також, що до 17 год. 30 липня триває прийом заяв та документів за ступенем «Магістр» на заочну форму навчання за всіма спеціальностями, окрім: 032 Історія та археологія, 034 Культурологія, 051 Економіка, 053 Психологія, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм.

Інформаційно-консультаційний центр УДПУ знаходиться в новому корпусі університету за адресою: вул.Садова, 28, І поверх, кімната 108.

Штаб приймальної комісії університету знаходиться  на 1-му поверсі нового корпусу УДПУ за адресою вул. Садова, 28. Відбіркові комісії структурних підрозділів працюватимуть в таких аудиторіях:

  • №101 – факультети фізики, математики та інформатики, професійної та технологічної освіти; природничо-географічний факультет;
  • №105 – історичний факультет, факультети української філології та іноземних мов;
  • №106 – інститут економіки та бізнес-освіти;
  • №108 – факультети фізичного виховання, соціальної та психологічної освіти;
  • №109 – факультети початкової освіти, дошкільної та спеціальної освіти, мистецтв.

В холах біля аудиторій розмістились громадські приймальні, де абітурієнтам надаватимуть інформацію про особливості вступу, освітні програми, перелік необхідних документів та ін. У фойє нового корпусу по телевізору транслюватимуться інформаційні відеоматеріали про життя нашого навчального закладу, які зможуть переглянути усі бажаючі. На інформаційних стендах перед входом у навчальний корпус розміщені правила прийому до УДПУ в 2018 році, телефони гарячої лінії, схема розміщення приймальної комісії університету. Також до послуг вступників та їхніх батьків – кафетерій і ксерокопіювання.

А ВИ З НАМИ?

Деталі тут https://udpu.edu.ua/vstup   

а тим часом МОН повідомляє

Подавати оригінали документів на контракт та укладати договір потрібно лише після видання вишем наказу про ваше зарахування – роз’яснення МОН для вступників. МОН радить вступникам, які подали заяви на бюджет і беруть участь у широкому конкурсі, не поспішати подавати оригінали документів на контракт, а дочекатися результатів розподілу місць державного замовлення. Результати розподілу будуть відомі 1 серпня 2018 року. Докладніше: https://bit.ly/2Oddu9Y

 

Залишити відповідь