Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

СОЦІОКУЛЬТУРНИЙ ПРОЕКТ – СТАЖУВАННЯ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЗНАЄ НІМЕЦЬКУ

Стажування у Європейсько-українському центрі молодіжної політики у Києві на період серпень – жовтень 2018 року. Потрібно знати німецьку мову. Очікується, що стажер(-ка) буде займатись комунікацією з німецькими партнерами, залученими у соціокультурний проект для дітей, а також адміністративними активностями.
Є можливість забезпечення житлом. Позиція оплачувана. Дедлайн подачі – 31 липня 2018 року.Більше деталей – http://euypc.org.ua/careers/.

Хочеш знати німецьку та інші мови досконало? Бути конкурентноспроможним на ринку праці?                             ВСТУПАЙ НА ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ УДПУ!

Сьогодні факультет -це потужний осередок іншомовної освіти та центр підготовки висококваліфікованих фахівців з іноземних мов у регіоні. Професіоналізм, компетентність, обізнаність з найсучаснішими досягненнями в галузі лінгвістики, методики викладання іноземних мов, педагогічної компаративістики, участь у міжнародних освітянських проектах та сприяння інтегруванню України у європейський та світовий освітній простір визначають сьогодні обличчя факультету та пріоритети його діяльності. https://fld.udpu.edu.ua/en/

Залишити відповідь