Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ПЕРШІ «ЛАСТІВКИ» УДПУ – ПОЛІТ НОРМАЛЬНИЙ! :)

Вступну кампанію розпочато! У вестибюлі нового корпусу жваво і гамірно – до університету завітала значна кількість абітурієнтів. Працюють відбіркові комісії факультетів та інституту, а також в холах навчального корпусу №3 біля громадських приймалень. Хвилюючі моменти для абітурієнтів та їх батьків… Але надалі спілкування надає впевненості, адже працівники приймальної комісії та   відбіркових комісій   радо консультують, відповідають на актуальні питання щодо спеціальностей і напрямів підготовки майбутніх фахівців, розповідають вступникам про програми «подвійного диплома», практичну підготовку, цікаве і насичене життя в УДПУ, надають необхідні консультації щодо оформлення документів.

Кипить робота і в інформаційно-консультаційному центрі, де фахівці допомагають усім бажаючим створити електронні кабінети чи сформувати «карти вступу», подати електронні заяви на вступ до закладів вищої освіти тощо.

Приймальна комісія УДПУ імені Павла Тичини чекає на абітурієнтів з усієї України щодня, без вихідних, за адресою : м.Умань, вул.Садова, 28, новий корпус університету. Тел: (04744) 4-05-20, 096 033 96 33, 063 149 79 88; e-mail: vstup@udpu.edu.ua.

Графік роботи приймальної комісії:

  • Понеділок – п’ятниця з 8.00 до 17.00
  • Субота – з 8.00 до 16.00
  • Неділя – з 8.00 до 12.00

Нагадаємо, що цьогоріч на бюджетну форму навчання можна подати сім заяв на чотири спеціальності, тоді як кількість заяв на навчання за контрактом необмежена.

Залишити відповідь