Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ПЕРЕВАГИ УКРАЇНСЬКОЇ ОСВІТИ – ЗРОБИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР!

З 1 січня 2019 року, згідно з новими правилами, правом першочергового зарахування зможуть скористатися ті, хто вступають до медичних та педагогічні ВНЗ на спеціальності галузей знань 01 “Освіта/Педагогіка” і 22 “Охорона здоров’я”. Їм належить відпрацювати в сільській місцевості не менше 3 років – на цей період фахівцям будуть безкоштовно надавати житло з оплатою опалення та освітлення. Українські виші пропонують своїм студентам широкі можливості для навчання за кордоном за різними грантовими програмами. Детальніше читайте на ASN: http://asn.in.ua/ua/news/publishing/170443-ehkspert-pojasnila-chem-ukrainskoe-obrazovanija-vy.html

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – університет сучасний, мобільний, успішний, навчатись у якому престижно і цікаво.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини  надає широкий комплекс освітніх послуг, проводить підготовку за повним спектром педагогічних, соціально-психологічних, мистецьких, економічних, інженерно-технологічних спеціальностей.

Ми готуємо висококваліфікованих фахівців, справжніх професіоналів, активних громадян України. Про визнання рівня підготовки наших випускників, як в Україні так і за її межами, свідчить їх гідне працевлаштування. Прекрасні умови для навчання та змістовного дозвілля, можливість отримати освіту за кількома спеціальностями, програми академічної мобільності, стажування за кордоном, участь у програмі подвійного диплома, широка база практик, військова підготовка з отриманням первинного офіцерського звання – запорука конкурентоспроможності наших випускників у сучасних реаліях ринку праці.

https://udpu.edu.ua/vstup

Зроби правильний вибір – навчайся з нами!

Залишити відповідь