Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

МОЛОДІЖНИЙ РУХ В ЛІТНІХ ТАБОРАХ

Щорічний табір Active Citizens Camp 2018 – місце, де створені ідеальні умови для твого розвитку, освіти та потужного нетворкінгу. Active Citizens Ukraine (Активні Громадяни) – програма Британської Ради(БР) спрямована на розвиток громадського суспільства, формування міцних горизонтальних зв’язків в локальних громадах, побудови міжкультурного діалогу та соціального розвитку. У світі програма стартувала у 2009 і реалізується більш ніж у 40 країнах.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Фундація Регіональних Ініціатив – це потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

15-19 серпня у Карпатах зберуться представники активної молоді, щоб разом продовжувати ідеї Британської Ради, побудови суспільства на засадах рівності та ефективної співпраці.

Крім навчання від фасилітаторів БР, ми будемо вчитись:
• як вирішувати складні конфлікти;
• як бути хорошим оратором;
• як поводитись з грошима або фінансової грамотності;
• що таке гендерна рівність;
• чому так мало говориться про екологію України
та інші цікаві теми для молоді.

Круті спікери, тренінги, нові навички, цікаві дискусії – все це у поєднанні з іграми, ватрою з піснями, новими друзями та чудовою природою Карпат.

Анкета: http://bit.ly/2IseAdQ

Організаційний внесок учасника – 400 грн.(кошти на харчування та проживання учасникам)
Час табору: 15-19 серпня.
Місце проведення: поблизу Сколе

Facebook: https://fb.com/events/302588680278839
Instagram: activecitizensfricamp
Telegram: https://t.me/activecitizenscamp

Конктактний номер: 0682216944 Анастасія

Організатори табору – ВМГО ФРІ Plus Львів та Британська Рада.

Детальніше про ФРІ-табори: https://fri-tabory.fri.com.ua/

Табір волі та характеру “Відвага” ім.І.Гавдиди

Молодіжний вишкільний табір, який проводиться 11 рік поспіль. Основним завданням табору є сформувати відповідального, дисциплінованого та “все готового” громадянина України!

“Відвага”- це поєднання інтелектуального та фізичного вишколу. Кожного дня таборовики будуть слухати лекції від громадських діячів, істориків, та експертів у різних сферах поєднуючи це з командними іграми, фізичним навантаженням, а також з елементами військового та туристичного вишколу. Розваги на таборі ціннісні, а відпочинок з користю: нічні перегляди фільмів про національно-визвольні змагання та вечірні ватри зі співами українських пісень.

Особливість табору:

  • сувора дисципліна, за недотримання якої учасник може покинути табір
    • активна програма і вдень і вночі
    • чіткий розпорядок дня
    • шкідливі звички суворо заборонені

За десять днів перебування на “Відвазі” людина дійсно може змінитися. Система виховання – перевірена роками практики. Подібні табори організовувалися як вишколи в Українській повстанській армії, а ми – продовжуємо цю традицію.

Цьогоріч вишкільний табір відбудеться 5-14 серпня.
Усі відважні з’їдуться в Харківщині, аби випробувати себе.
Стань відважним – заповни анкету!
mnk.org.ua/vidvaga
Детальна інформація за номером: +380(66) 248 21 49, Валерій

 

Залишити відповідь