Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

СТУДРАДА ЗВІТУЄ

30 травня відбулась звітна конференція органів студентського самоврядування університету, у якій взяли участь делегати від студентів інституту та усіх факультетів, актив Студентської ради, декани та їхні заступники з виховної роботи, представники адміністрації.

Зокрема, на конференції були присутні проректор з гуманітарних питань, доцент Ревнюк Наталія Іванівна, заступник голови профкому Жмуд Оксана Василівна, начальник Центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Людмила Юріївна Гекалюк. Із вітальним словом на початку конференції виступила проректор з гуманітарних питань, доцент Ревнюк Наталія Іванівна ректор, яка наголосила на важливості демократичних процесів в університеті та ролі, яка відведена студентству в житті соціуму. Наталія Іванівна зазначила, що запорукою успішної роботи є тісна співпраця між органами студентського самоврядування та адміністрацією вишу, яка завжди підтримувала гарні молодіжні ініціативи.

Відповідно до порядку денного делегати конференції заслухали звіт про роботу студентської ради за 2017-2018 навчальний рік. За словами доповідача, голови студради Катерини Чупіної, за звітний період було проведено велику кількість заходів, реалізовано багато цікавих проектів, які мали переважно національно-патріотичний та благодійний характер – насиченим і цікавим було студентське життя протягом навчального року.

Наукові конференції, семінари, конкурси, фестивалі, благодійні акції, зустрічі, розваги та знайомства – далеко не весь перелік тих заходів, які були проведені студентським самоврядуванням університету. Відзвітували і всі голови секторів. Було оголошено список новообраних студентських лідерів на факультеті/Інституті, що обирались попередньо теж шляхом прямого таємного голосування. Таким чином, до студентської ради університету увійшли представники всіх факультетів, старости гуртожитків, та координатор студентської соціально-психологічної служби. Шляхом прямого таємного голосування головою студентської ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини обрано студента історичного факультету Стангріта Максима.
Голова студентського самоврядування висловила подяку адміністрації університету, ректору Олександру Безлюдному, профкому університету за активну підтримку та заохочення студентства, а також всім членам студради за плідну співпрацю та розвиток студентського руху в УДПУ.
Конференція, яка є вищим представницьким органом студентів УДПУ, також обрала членів контрольно-ревізійної комісії у кількості 4 осіб.
Вітаємо новообраних голову та членів студради і бажаємо їм успіхів та натхнення в реалізації задумів та ідей!

Всі фото зі звітно-виборної конференції студради Ви можете знайти за посиланням:
https://drive.google.com/open?id=1NGy8brmjDhWkxFDoNNINZqyLQNsNHNs1 

Залишити відповідь