Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

В УДПУ ВІДБУВСЯ І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРОГРАМУВАННЯ

Кажуть, що українські програмісти у топ п’ятірці серед знавців математики і найкраще обізнані в IT-безпеці. Чи так це насправді? Відповіддю на це питання стали результати студентської олімпіади з програмування!

21 квітня 2018 року на факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, яка є одночасно відбірковим етапом командної студентської першості світу з програмування ACM-ACPC.

Учасниками інтелектуального змагання стали 8 команд, які представляли Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Комунальний вищий навчальний заклад «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка», Відокремлені структурні підрозділи Уманського національного університету садівництва: Агротехнічний коледж м.Умань і Тальнівський будівельно-економічний коледж, а також Текучанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Уманської районної ради Черкаської області.

Із вітальним словом до учасників олімпіади звернулася декан факультету фізики, математики та інформатики, доцент Тетяна Махомета. Головний координатор Уманського майданчику Сергій Паршуков звернув увагу на основні моменти, які можуть виникнути під час проведення Олімпіади.

За результатами напруженої п`ятигодинної боротьби переможцями І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування на Уманському майданчику стали:

І місце – команда Агротехнічного коледжу УНУС «Shaman» (тренер – Вячеслав Іващук);

ІІ місце – команда Тальнівського будівельно-економічного коледжу УНУС «Format C» (тренер – Валентин Завірюха);

ІІІ місце – команда факультету фізики, математики та інформатики УДПУ імені Павла Тичини команда «Batareika» (тренер – Сергій Троян).

Вітаємо переможців та бажаємо подальших наукових звершень!

Залишити відповідь