Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Науково- практичний семінар на тему: «Роль психологічної служби та соціально-педагогічного патронажу у світлі закону України «Про освіту».

8 грудня на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся науково-практичний семінар на тему: «Роль психологічної служби та соціально-педагогічного патронажу у світлі закону України «Про освіту».

Почесним гостем заходу був директор Українського НМЦ практичної психології і соціальної роботи НАПН України, доктор психологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки Панок Віталій Григорович.

У ході семінару розглядалися актуальні проблеми практичної психології, перспективи її розвитку, новітні методичні розробки для практичних психологів і соціальних педагогів різних типів навчальних закладів, нові підходи до організації діяльності психологічної служби у середній та вищій школі.

«Приємно вражений вашим університетом! Я думаю, що майбутнє саме за такими регіональними вищими навчальними закладами », – натхненно сказав на прощання Віталій Григорович.

Залишити відповідь