Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Гранти грудня

Грант на аспірантуру у сфері екології в Німеччині, стипендія на навчання в Гонконзі та фінансова допомога на реалізацію проектів з україністики.

Стипендіальна програма від United World College

United World Colleges – неурядова організація, що об’єднує студентів усіх країн світу, яких відібрано тільки за одним критерієм – академічною успішністю. Щорічно організація пропонує студентам повні або часткові стипендії для навчання.
Стипендію можна отримати для навчання в 17 школах і коледжах, які розміщуються в 16 країнах на 4 континентах. Заявку на вступ можна подати через національний комітет організації UWC, який розміщений у рідній країні. Щороку комітети відбирають близько 1 800 студентів для навчання в школах і коледжах UWC.

Грант: повна, часткова стипендія
Дедлайн: 31 грудня

Реклама

Стипендії на навчання в Університеті Мелардалену

Університет Мелардалену щороку пропонує стипендії на магістратуру, які покривають 100% вартості навчання. Грант можна отримати на всі спеціальності університету.

Грант: покриття вартості навчання
Дедлайн: 1 лютого

Gates Cambridge Scholarships

Іноземні студенти мають змогу отримати стипендію Gates Cambridge Scholarship для покриття витрат на навчання в Кембриджі. Грант надається для навчання на всіх спеціальностях університету за рівнями: магістратура, аспірантура, однорічні програми післядипломного навчання.

Грант: покриття витрат на навчання і проживання, тревел-грант, покриття візових витрат
Дедлайн: залежить від програми, на яку подається кандидат

notebook

Стипендії SINGA Awards для навчання в Сингапурі

Агенція з науки, технологій та досліджень разом із Наньянським технологічним університетом, Національним університетом Сингапуру та Сингапурським університетом технологій та дизайну щороку пропонують близько 240 стипендій для іноземних студентів, які бажають проводити дослідження в галузі точних наук та інженерії.

Грант: стипендія в обсязі 2 000 $ щорічно (збільшується до 2 500 $ після складення кваліфікаційних іспитів); оплата навчання протягом 4 років; одноразова допомога settling-in allowance в обсязі 1 000 $; тревел-грант в обсязі 1 500 $
Дедлайн: 1 січня

Ingvar Kamprad Scholarship на програму з промислового дизайну

Стипендія Ingvar Kamprad Scholarship щорічно виплачується двом студентам, які були зараховані на магістерську програму з промислового дизайну до Лундського університету й потребують додаткової допомоги для покриття коштів на проживання.

Грант: 100 000 шведських крон на рік
Дедлайн: 15 січня

Стипендія Copernicus

Стипендія Copernicus – це шість місяців у Берліні або Гамбурзі. На вас чекає семестр навчання в університеті Берліна або Гамбурга, практики в німецькому підприємстві чи установі (6-10 тижнів), проживання в німецькій сім’ї.

Грант: стипендія покриває витрати на візу, житло, а також сніданок, переїзд в обидва боки (до 250 €), підручники, страхування, мовний курс з німецької мови; і до неї входить приблизно 220 € на місяць на кишенькові витрати й харчування в їдальні
Дедлайн: 1 березня

Урядові стипендії для проведення досліджень у Австрії

Уряд Австрії виділяє гранти для іноземних аплікантів на програми різних рівнів та спеціальностей, забезпечуючи дослідження на 1-4 місяці. Апліканти можуть навчатися на бакалавраті, магістратурі та аспірантурі.
Спеціальності: природничі, технічні, соціальні, гуманітарні науки, медицина, сільське господарство, мистецтво.

Грант: стипендія в обсязі 1 050 € на місяць; оплата проживання; можливо отримати тревел-грант
Дедлайн: 1 березня

notebook 1

Гранти на проекти з україністики

Наукове товариство імені Шевченка пропонує гранти на дослідницькі проекти, які стосуватимуться широкого кола питань, пов’язаних з україністикою. Дослідницькі гранти призначаються насамперед для пошуків матеріалів, їх опрацювання і написання праці. Призначені кошти можуть використовуватися для покриття таких витрат: праця в архівах, копіювання архівних матеріалів, додаткові витрати, покриття витрат на дорогу, харчування і проживання під час праці в інших містах або країнах.

Грант: максимальна сума гранту становитиме 5 000 $ для індивідуального подання або 7 500 $ для колективного
Дедлайн: 1 березня

Hong Kong PhD Fellowship Scheme

Стипендія на дослідницьку роботу в одному з восьми найкращих університетів Гонконгу. Кандидатом може бути будь-який студент незалежно від національності чи походження. Для участі слід подати онлайн-заявку на Hong Kong PhD Fellowship Scheme Electronic System, а також вибрати один з восьми університетів Гонконгу, які беруть участь у програмі, та подати заявку в один з цих вишів.

Грант: щорічна стипендія в обсязі 30 000 $, а також 1 300 $ на витрати, пов’язані з дослідницькою роботою (участь у конференціях, міжнародні поїздки) протягом 3 років
Дедлайн: 1 грудня

German Environmental Foundation Scholarship Programmes

Німецький екологічний фонд пропонує стипендію студентам аспірантури, які бажають вивчати довкілля та екологію. Подавати заявку можуть кандидати, які вивчають будь-яку спеціальність. Організатори пропонують 60 стипендій на рік. Студенти отримуватимуть 1 500 € щомісяця + 210 € на оплату матеріалів. Також надається допомога студентам з дітьми. Організатори оплачують тижневий семінар, який проводиться раз на рік, і надають допомогу в організації робочого місця. Навчання проходитиме німецькою.

Грант: 1 500 € щомісяця + 210 € на оплату матеріалів
Дедлайн: 15 січня

Залишити відповідь