Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

КАТЕРИНА НЕСТЕРОВА – Учасниця тренінгу «Молодіжний працівник»

Якщо ви запитаєте, чому саме я була зі всіх студентів з УДПУ? Чесно кажучи,мені дуже пощастило, що саме я змогла отримати такий великий досвід і захоплення від тренінгу. Я – викускниця «Академії молодіжного лідера» 2016-2017р., учасник тренінгу «Медіаграмотність», член студентської ради як факультету, так і університету і просто активна людина:) Кожен студент зміг подати заявку на участь в тренінгу та пройти для себе цікаві дні з чудовими тренерами.

3 дні були сповнені для мене новою інформацією, все що нам розповідали та навчали було дуже цікавим  корисним для кожного з нас. Особливо я дізналась, що собою являє молодіжний працівник, що таке молодіжна політика, робота у громаді та ще багато чого відкрила для себе. Черкаси – прекрасне мальовниче місто на місто на Дніпрі, славетне своєю козацькою бувальщиною та природними багатствами.

 

 

Головний меседж, який я хочу донести до студентів, молодих людей – будьте активними, намагайтесь розвиватись, ставити перед собою певну мету і досягати її, прагнути підкорити незвідане і молоді роки – саме час для цього. Життя багатогранне – пізнавайте його, розкривайте себе! І кожен раз, як тільки ви чогось навчилися, у своєму розвитку ви послідовно проходите ті ж стадії процесу навчання, здобуваючи життєвий досвід.

 

Катерина Нестерова.

Член студради,

студентка факультету

дошкільної та спеціальної освіти.  ( ІІІ курс)

Залишити відповідь